bgERP.com
bgERP-N18 - Регистриран от НАП като софтуер за управление на продажбите в търговски обекти
supto-png-z8kz
Вчера, 11.11.2019, новият ни продукт bgERP-N18 бе одобрен като СУПТО от Национална Агенция по Приходите. Под номер 402 в списъка на НАП е регистрирана текущата версия на продукта - bgERP-N18, версия 18.25 (Shabran).

Въпреки неяснотите и спорните моменти в Наредба Н-18, екипът ни отдели много време да осигури съответствие на софтуера с разпоредбите ѝ. По този начин гарантира на своите настоящи и потенциални клиенти и партньори безпроблемна работа в търговските обекти.

От сега нататък ще поддържаме два продукта:
  • bgERP остава основният ни продукт, с отворен код, предназначен за фирми, които не управляват със софтуер продажби в търговски обекти;
  • bgERP-N18 - одобреният и регистриран от НАП продукт, предназначен за работа в търговски обекти, където се издават касови бележки. Този продукт използва като основа кода на bgERP, но към него се инсталира пакет със затворен код, който го превръща еднопосочно в СУПТО. Този пакет е достъпен от разработчиците (Experta.BG) срещу минимална годишна такса.

     
Повече за новия ни продукт bgERP-N18 може да научите от документацията, а ако желаете да го закупите се свържете с някои от консултантите за внедряване на системата.

Нашата работа по новият релийз на bgERP - "Vezhen" е към своя край и се надяваме до няколко седмици той да е факт. Очаквайте скоро да ви информираме за новите функции.

Добавете коментар

 Име
 Имейл
 Сайт