bgERP.com
"Да изпреварим конкуренцията с bgERP"
bgerp-openfest-png-x99r-1
Ако се интересувате от софтуер за управление на фирма/организация елате на OpenFest 2016. В рамките на най-голямото събитие за свободен софтуер в България, ще може да видите презентация, посветена на bgERP, да се запознаете със създаделите на системата и да им зададете въпроси.

На 06-ти ноември (деня на изборите за президент), от 10:30, в зала "Музика" на комплекс "България" - София, ще бъде представена лекция за възможностите и ползите от внедряването на системата bgERP в малки и средни български фирми. Лектор ще бъде Милен Георгиев - управител на Експерта ООД, фирмата създател на bgERP.
 
bgERP (https://bgerp.com) е софтуер с отворен код, който може да автоматизира редица бизнес-процеси в една фирма: документооборот, складово стопанство, покупки и продажби, финансови операции, производство и др. Системата е с уеб-интерфейс и е достъпна от компютри, смарт-телефони и таблети.
 
OpenFest e най-голямото ежегодно българско събитие за свободна култура, свободен софтуер, софтуер с отворен код и свободно споделяне на знания. Входът е свободен. Разгледайте програмата на събитието от тук: http://www.openfest.org/2016/bg/programa/
 
conferention-1