bgERP.com
Книгата "Да изпреварим конкуренцията с bgERP" излезе от печат
Preview-fd71d1a0-1700-jpg-2mls-64f5b6b9-1200-jpg-mchs
Радваме се да ви съобщим, че книгата "Да изпреварим конкуренцията с bgERP" излезе от печат. Тя е предназначена за управители на фирми и ИТ отдели, които имат желание да внедрят съвременен софтуер с отворен код за управление на бизнес процесите. В книгата са разгледани и общите предизвикателства, възможности и подходи на съвременните ERP системи, което я прави подходяща за студенти и преподаватели с интереси към тази материя.
"Да изпреварим конкуренцията с bgERP" се предлага в редица онлайн книжарници, сред които:

Напомняме ви, че системата bgERP се разпространява под GPLv3 лиценз, което ви дава право безплатно да си я инсталирате и използвате без ограничения, дори да я променяте за свои нужди. С нейна помощ могат да се оптимизират голям брой бизнес процеси, а екипната работа - да се улесни значително. Ако желаете да ползвате външна помощ за внедряването на системата, вижте в раздела Партньори на този сайт. Там ще откриете фирми, които предлагат платени услуги за инсталиране, настройки, хостинг, поддръжка и разработване на допълнителни функции за bgERP.

В момента тече процедура с ваучери ( https://www.sme.government.bg/?page_id=43321 ) съгласно която, фирми с определени кодове на дейност могат да кандидатстват за ваучер, с който да заплатят ИТ услуги по оптимизиране на бизнес процеси. Създателят на bgERP - Експерта ООД е сред одобрените за тази програма фирми изпълнители. Все още не е отворено кандидатстването за бенефициентите, но ако имате желание да се включите в програмата, трябва да подготвите проекта си, защото класирането ще бъде по време на подаване на документите.
 
При по-голям ИТ проект, може да изчакате процедурата "Дигитализация на МСП" към програмата "ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ". Тя се очаква да излезе през пролетта. Максималното финансиране ще бъде 391 хил. лв. за проект и също като Ваучерната схема ще е достъпна за микро, малки и средни предприятия.

Добавете коментар

 Име
 Имейл
 Сайт