bgERP.com
Хоум-офис с bgERP
work-space-bg-erp-png-2-png-92tq
В условията на извънредно положение, много фирми искат да дадат възможност на служителите си да работят от дома си. Системата bgERP е перфектно решение на този проблем, защото с нея може да се работи от най-различни устройства без инсталиране на допълнителен софтуер на тях - телефони, таблети и компютри.

Безплатното разпространение под GPLv3 лиценз позволява на всеки ИТ администратор с познания по Линукс да я инсталира на собствен или нает сървър.

bgERP осигурява възможност всеки член на екипа, независимо къде се намира, да работи с цялата информация, до която има права за достъп.

Освен стандартните за групова работа функции като: визитник, задачи, календар, напомняния, имейли и бележки, системата поддържа още над 100 специфични за бизнеса документи, които дават възможност да се извършват, управляват и проследяват покупките, продажбите, производството, финансовите сделки, уеб-магазин и т.н.

Директно в системата е възможно отварянето и разглеждането на повече от 240 файлови формата. Поддържа се интеграция с множество IP устройства - камери за наблюдение, датчици, четци и контролери, с което се постига постоянен мониторинг на инфраструктурата и ресурсите на предприятието.
 
От скоро на пазара е и книгата "Да изпреварим конкуренцията с bgERP", която е в помощ на тези, които сами искат да внедрят модерна ERP система. Тя се предлага в редица онлайн книжарници, сред които:

Нека направим продуктивно времето прекарано вкъщи!

Бъдете здрави!

Добавете коментар

 Име
 Имейл
 Сайт