bgERP.com
Поръчков софтуер по европейска програма
eu-flag-jpg-jt0j
Вчера стартира програмата BG16RFOP002-2.002 „Развитие на управленския капацитет и растеж на МСП“. Интерес представлява нейната основна цел:

Основната цел на процедурата е развитие на управленския капацитет и растеж на малките и средни предприятия (МСП) в България чрез подкрепа за специализирани услуги и насърчаване използването на информационни и комуникационни технологии и услуги.

Една от дейностите, за които отговарящите на критериите фирми могат да кандидатстват за финансиране е:

Дейности за услуги за разработване и въвеждане на ИКТ базирани софтуери за управление на бизнес процесите в предприятията;

bgERP е иновативна система за управление на бизнес, разработена изцяло в България. За разлика от повечето подобни продукти, тя е свободен софтуер и може да бъде свалена и използвана "както е" веднага. Отворения код дава гаранция на нейните потребители, че не са "закрепостени" към фирмата - разработчик.

Цената за притежаване и използване на bgERP се формират основно от разходите за внедряване, обучение, поддържане и написване на специфични допълнения към системата. Допълнителните модули по поръчка могат драстично да подобрят работния процес в повечето фирми, но създаването им е свързано с по-големи разходи.
 
Програмата BG16RFOP002-2.002 ще даде възможност на някои предприятия да използват значителна финансова помощ за внедряването и персонализирането на софтуер за тяхното управление.

Ако се интересувате от възможностите да използвате европейско финансиране, за да внедрите оптимизиран за вашите нужди управленски софтуер - свържете се с нас. Ние ще обсъдим идеите ви и ще ви насочим към консултанти, които ще преценят вашите шансове да се класирате.

Пишете на: team [аt] experta.bg


Ако вие предлагате консултантски услуги или системна интеграция и желаете да включите bgERP във вашето портфолио - потърсете ни.

Добавете коментар

 Име
 Имейл
 Сайт