bgERP.com
Защо да изберем bgERP?
bgerpfb-png-liv4-1-1
Скоростта на бизнеса се увеличи в последните години. Нарасна броят на транзакциите, а човешките ресурси поскъпнаха. Днес дори и малките и средните фирми, са принудени да използват ИТ системи в най-различни части от бизнеса си: счетоводство, екипна работа, комуникация с клиенти, управление на процеси в производството и организацията и т.н.

Разнообразието на предлагани системи за управление на бизнеса в България е голямо. Наред със стандартните ERP и CRM системи, много фирми си изграждат собствени ИТ решения за управление на важните бизнес-процеси.

Ако вие сте стигнали до идеята, че ускореното развитие на вашия бизнес минава през внедряването на интегрирана система за управление, по-долу ще ви предложим пет важни причини, заради които да предпочетете bgERP:

1. Представя бизнес-процесите с нишки от документи

Това е уникална черта на bgERP. Контролът на организацията става с лекотата, с която следите познатите си във Facebook, Twitter или Linkedin. Имейли, договори, фактури, складови, банкови, производствени и още над 70 вида документи се подреждат в нишки, лесни за проследяване и допълване. Необходимите данни преминават от един към друг документ с натискане на бутон, а накрая всички се обобщават в полезни отчети.

2. Отзивчив (responsive) уеб интерфейс

За разлика от други продукти, на които им се "присажда" уеб интерфейс, bgERP от самото си раждане е уеб-базирана. Всички функции на системата са достъпни през браузър на компютър, лаптоп, таблет, телефон, смарт-телевизор и други устройства. Това ви спестява време и пари, защото не трябва инсталация на допълнителен софтуер на местата, от които се ползва системата. Клиентските устройства (компютри, телефони, таблети ...) могат да бъдат с най-различни операционни системи: Linux, Windows, Mac OS, Android, iOS и т.н..

3. Свободен софтуер с отворен код

bgERP се разпространява под GPLv3 лиценз и целят ѝ код е достъпен в GitHub. Сървърният софтуер, който е необходим за нейната работа, също е с отворен код, широкоразпространен и безплатен - Linux, Apache, PHP, MySQL и др. Това дава свобода на независими разработчици да създават допълнения и модификации на системата. Имате право да инсталирате колкото искате bgERP системи и с тях да работят неограничен брой потребители. Никакви лицензи и търговски практики не могат да ви ограничат, дори и фирмата ви да се разрасне многократно.

4. Направено в България

bgERP е създадена от българска фирма със седемнадесетгодишен опит в бизнес софтуера. Това ви дава предимството да получите поддръжка, обучение и помощ при внедряването на системата от нейните автори. Също така, това е гаранция, че в нея са отчетени необходимостите и опита на българския бизнес.

5. Интегрирана вътрешна и външна комуникация

За разлика от други системи, фокусиращи се само върху бизнес процесите, bgERP има превъзходни вградени възможности за вътрешна (екипна) и външна (имейл) комуникация и сътрудничество. Вместо да изпращат имейли помежду си, членовете на екипа в bgERP си споделят коментари по темите от бизнеса. Действията на потребителя са според неговата роля и правата му на достъп. Системата управлява интелигентно всички входящи и изходящи имейл съобщения, като се самообучава от действията на потребителите.



Ако по-горните причини не са достатъчни да ви убедят в ползите на bgERP за вашия бизнес, в заключение ще добавим още няколко аргумента:

  • Може да разгледате тестова версия на системата онлайн
  • Цялата потребителска документация на системата е достъпна в Интернет. В Youtube ще намерите видео-уроци за първите стъпки със системата
  • Чрез bgERP може да управлявате множество фирмени уеб-сайтове, съдържащи статии, блог, форум, онлайн-каталог, връзки към социални мрежи и др.
  • Директно разглеждане, без напускане на системата на над 250 файлови формата: офисни документи, графични и CAD формати, мултимедийни и др.
  • bgERP се интегрира с Google Drive и други онлайн услуги
  • bgERP може да получава информация от Asterisk телефонна централа и да виждате цялата информация за контрагента си, още преди да сте вдигнали слушалката
  • bgERP може да следи и записва сензори за температура, налягане, влажност, обороти и т.н. Въз основа на техните показания, може да предприема редица действия
  • bgERP може да следи и записва цифрови охранителни камери, GPS тракери, RFID карти за достъп и др.