bgERP.com
Внедряване на bgERP със собствени средства
551f8cd3-1000-png-9dll-5
Нуждаете ли се от единна софтуерна система, чрез която да управлявате целия си бизнес по-организирано и ефективно? Сега има възможност да внедрите bgERP при изключително изгодни финансови условия.

Скоро ще бъдат обявени всички спечелили по Ваучерната схема за ИТ проекти, за която писахме преди. Ако не сте сред спечелилите, но въпреки това искате да внедрите пълнофункционална, уеб базирана система с отворен код, вие може да се възползвате от изключително добрите финансови условия, които създателите на bgERP (Експерта ООД) предлагат за нови клиенти.

Интегрираните системи са мощно оръжие в конкурентната надпревара, защото те синхронизират екипа на фирмата, дават реални данни на мениджмънта за текущото състояние и увеличават пропускателната способност за обработката на нови поръчки и клиенти.
 
bgERP е уникална система, включваща голяма функционалност. Тя работи върху свободен системен софтуер (Линукс, Apache, MySQL и PHP), което позволява стойността на внедряването ѝ да е една от най-ниските в България. Уеб базираният ѝ интерфейс я прави достъпна от различни устройства (телефони, таблети и персонални компютри), без на тях да се инсталира нищо специално.
 
Ако искате да получите оферта за внедряване на bgERP, моля попълнете следния въпросник:

https://bgerp.com/B/R/questionnaire

След като се запознаем с отговорите, ще ви дадем детайлна оферта за внедряване, както и възможностите за разсрочено заплащане на услугата.

Ако не желаете да ползвате външна помощ за внедряването на bgERP, и искате да я внедрите сами, препоръчваме ви книгата "Да изпреварим конкуренцията с bgERP".

Добавете коментар

 Име
 Имейл
 Сайт